Spelers kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.
Spelers kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Foto: stock

Zomerchallenge TV De Bongerd

Sportt 302 keer gelezen

BEUSICHEM • Tennisvereniging De Bongerd biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere geïnteresseerden (leeftijd 16+) die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus, waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers twee clinics, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Tijdens de Zomer Challenge kan een ieder ontdekken of tennis wat voor hem of haar is of een leuke sportieve tijdsbesteding hebben tijdens de zomerstop van de eigen sport.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich tot maandag 23 mei inschrijven via onze website www.tv.debongerd.nl. Kosten zijn €40,-. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de ledenadministratie, e-mail ledenadministratie@tvdebongerd.nl.

Meer informatie over TV De Bongerd staat op www.tvdebongerd.nl

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden