De avond start met een korte uitleg over het Tielse Sportakkoord.
De avond start met een korte uitleg over het Tielse Sportakkoord. Foto: nl.123rf.com

Startbijeenkomst sport en bewegen in Tiel

Sport 290 keer gelezen

TIEL • Sportaanbieders, onderwijs, zorg-, welzijns- en maatschappelijke organisaties zijn uitgenodigd om met een frisse blik naar de kansen voor sport en bewegen in Tiel te kijken. De gemeente Tiel zoekt naar nieuwe initiatieven die ervoor zorgen dat iedereen plezier in sport kan hebben, nu en in de toekomst. Organisaties die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar er wel graag bij willen zijn, kunnen zich vóór 20 september aanmelden via sportintiel.nl/tiels-sportakkoord-2021.

De startbijeenkomst is op donderdag 30 september van 19.00 tot 22.00 uur in het Lingecollege Lyceum (Heiligestraat). Onder leiding van Start2Create bedenken de deelnemers initiatieven, die aansluiten bij de thema’s uit het Tielse Sportakkoord: Inclusief sporten en bewegen; Vaardig in bewegen; Vitale sport- en beweegaanbieders; Positieve sportcultuur.

In groepen aan de slag
De avond start met een korte uitleg over het Tielse Sportakkoord. Daarna gaan de deelnemers in groepen aan de slag met de thema’s. Start2Create begeleidt de avond en zet deelnemers aan om creatief te denken, zodat inspirerende ideeën ontstaan.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden