Het eeuwfeest van de Korenbloem werd summier gevierd.
Het eeuwfeest van de Korenbloem werd summier gevierd. Foto: Theo van Dam

Eeuwfeest met een randje

Algemeen 127 keer gelezen

Precies op 4 december j.l. bestond de gemengde zangvereniging “ De Korenbloem “ honderd jaar. Een bijzondere mijlpaal, aangezien weinig verenigingen erin slagen een eeuwfeest te halen.

CULEMBORG – Dit eeuwfeest werd dan ook met de weinige leden van de Korenbloem gevierd, waarbij ook burgemeester Gerdo van Grootheest acte de presence gaf. De burgemeester feliciteerde de leden met het halen van dit eeuwfeest. Echter het is een eeuwfeest met een randje. Dit is jullie laatste avond bij elkaar. Toch wilde hij van de gelegenheid gebruik maakte om twee bijzonder trouwe leden in het zonnetje te zetten: de dames Nel Timmers en Mien Zijlstra, die respectievelijk 67 en 72 jaar aan de vereniging verbonden zijn, verdienen een pluim voor hun inzet.

Bij de toespraak van voorzitter Frank van Schuttershoef nam hij de dames mee in de geschiedenis en vroeg hen wat zij kunnen vertellen over het wel en wee van de vereniging. Zodoende werden heel veel herinneringen opgehaald over dirigenten, repetitie-lokalen en tot de verbeelding sprekende uitvoeringen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden