Tom Aarden mag zich voor zeshonderdvijftig euro uitleven op het uitgebreide assortiment sportartikelen. (foto: Janet Kooren)
Tom Aarden mag zich voor zeshonderdvijftig euro uitleven op het uitgebreide assortiment sportartikelen. (foto: Janet Kooren)

Sportieve FlipPas-maandprijs uitgereikt bij Sport Inn in Tiel

Algemeen 128 keer gelezen

Sport Inn trapte zijn deelnemerschap aan de FlipPas gelijk goed af door prijzenpartner te worden van de FlipPas-maandprijs. Een mooie binnenkomer en de winnaar was er zeer mee in zijn nopjes.

Tiel - Tom Aarden mag zich voor zeshonderdvijftig euro uitleven op het uitgebreide assortiment sportartikelen. En natuurlijk kreeg ook hij, onder het toeziend oog van Flipje, een prachtig boeket namens Meeuwsen bloemen uitgereikt.

Dick Arisse is verse FlipPas-deelnemer en is blij dat hij die knoop heeft doorgehakt. “We krijgen heel veel leuke reacties, veel van onze klanten zijn blij verrast dat ze nu ook bij ons FlipPas-punten kunnen sparen. En kunnen besteden natuurlijk”, lacht hij erbij. “We zijn nu FlipPas-deelnemer en dat is ook echt vol overtuiging, dus we pikken het met het hele team goed op!” Winnaar Tom heeft lichamelijk uitdagend werk, dus sporten doet hij vooral voor zijn ontspanning. “Ik skate heel graag! En sportkleding kan ik ook altijd gebruiken, en ze hebben hier de mooie merken”, vertelt hij desgevraagd.

Aan de telefoon gaat het eigenlijk precies zoals iedere maand. Verraste uitroepen en uitspraken als “Ik? Ik win nooit iets?” zijn dan de meest gehoorde reacties. Maar Tom weet van dichtbij dat de kans om de maandprijs te winnen ook echt aanwezig is. “Mijn collega won al een keer een maandprijs, dus dat is wel heel toevallig. En de mensen om me heen, die verbaasd waren, tegen hen zei ik: Zie? Gebruik die pas nou maar. Heel makkelijk en de kans dat je een prijs wint, is echt heel groot. Groter dan bij de staatsloterij”, hij lacht erbij. “Het is een kleine moeite om de app op je telefoon te zetten en dan hoef je de pas ook niet bij je te hebben. Alleen wil de app bij het parkeren wel eens lastig te scannen zijn. Maar ach, die punten kun je overal besteden, dus daar zit ik niet zo mee.”

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties.

Meer info: flippas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• In de cortenstalen gedenkbomen kunnen ouders van deze kindjes een blaadje hangen ter nagedachtenis.
Buren en Lienden: bijzondere gedenkbomen voor stil-geboren of te vroeg geboren kinderen Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Gezellige markt bij het Huis van Lienden. Leuk voor jong en oud. Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Bezorgscooter en personenauto botsen in Tiel, bestuurder gewond naar ziekenhuis 112 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden