De schoonmakers worden gewaardeerd voor hun harde werken om de school steeds weer zo mooi schoon te houden
De schoonmakers worden gewaardeerd voor hun harde werken om de school steeds weer zo mooi schoon te houden Foto: Bas van Veen

Sinterklaas verrast leerlingen en docenten op Pantarijn Kesteren

Algemeen 334 keer gelezen

Sinterklaas is gelukkig weer veilig aan boord gegaan van zijn stoomboot na een heerlijke werkvakantie. Gelukkig is hij het Pantarijn Locatie Kesteren niet vergeten. De Luisterpiet en de video/fotopiet hebben het wel druk gehad, want er was wel weer het een en ander gebeurd.

Kesteren - Vorig schooljaar mocht hij nog een leuke afscheidsvideo tonen aan de vertrekkend teamleider. Dit schooljaar was de nieuwe teamleider aan de beurt. Dat Dhr. Philips naast een goede onderwijsmanager ook nog eens een prima prins is geweest, was voor Sint aanleiding hem even in het zonnetje te zetten. Het valt natuurlijk ook niet mee om op een van de beste scholen van Nederland het roer over te nemen. Dat hij deze prestatie glansrijk weet neer te zetten werd door de Sint en Pieten beloond met maar liefst een hele chocoladeletter.

De Sint was ook enorm trots op die nieuwe brugklasser die ondanks haar fysieke handicap zo goed weet mee te doen met gewoonweg alles. Zelfs de gymles. Dat vonden de Sint en Pieten ook wel een chocoladeletter waard.

Een bijzonder groepje leerlingen mochten de gymdocenten inpakken, omdat zij tijdens de gymles zich behoorlijk hadden bezeerd.

Tja en dan waren er ook nog een paar leerlingen die op een andere manier uitblonken. Zoals die leerling die met voetballen de ramen testte of ze wel tegen een stootje konden. Gelukkig heeft school een goede glasverzekering. De verliefde koppeltjes mochten ook niet ontbreken. Die ene docent die door het dorp fietste in zijn sportkleding (inclusief ‘muscle shirt’, zonder muscles) was nog even snel door Piet op de foto gezet.

Zelfs de schoonmakers werden door de Sint in het zonnetje gezet.

Al met al een feest om niet te vergeten. Hopen dat onze goed heilig man volgend jaar de school weer een bezoekje brengt.

Yes! Ze zijn binnen...
Mevrouw van den Berg die zoveel doet voor de school wordt in het zonnetje gezet
De nieuwe teamleider Dhr Philips
Sint leest voor uit zijn speciale scholieren boek...
Oeps, nu moet ik me bij de Sint melden... en ik was toch zo'n aardige docent
Ook de nieuwe locatie directeur Rhenen Kesteren mag niet ontbreken
Tja, als je de bal zo hard kan schieten...
De gymdocenten...
de gymdocenten
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden