8 van de 10 ILO turnsters
8 van de 10 ILO turnsters Foto: J. Harteman

ILO: turnen voor finaleplaatsen

Algemeen 86 keer gelezen

Lienden / Culemborg - Zaterdag 1 februari werden de tweede voorwedstrijden van het rayon georganiseerd voor de divisies 5 en 6. Tien turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O. kwamen naar de turnhal in Culemborg om hun wedstrijd te turnen en zich (hopelijk) te plaatsen voor één van de finales.

Salma, Isa en Emma kwamen uit in de categorie jeugd 1 d2. Ze werden respectievelijk 19e, 21e en 23e. Rossana en Marin kwamen uit in de categorie jeugd G. Beide turnden een hele nette wedstrijd waardoor Rossana op het podium kwam te staan voor de derde plaats en Marin werd 15e in het eindklassement. Sanne en Celine turnen in de categorie junior F. Ook zij lieten zien goed mee te komen. Sanne viel net buiten de podium plekken met een 5e plaats en Celine werd 15e. Laura, Janinka en Gerjanne turnen in de categorie senior E. Laura mocht ook een bronzen medaille mee naar huis nemen, Janinka werd 10e en Gerjanne 12e. Het is nu afwachten welke turnsters zich middels de twee voorwedstrijden plaatsen voor de regiowedstrijden en/of voor de toestelfinales.
Tevens was de organisatie in handen van de gymnastiekvereniging. Meerdere enthousiaste vrijwilligers van ILO waren aanwezig om mee te helpen met het organiseren van de wedstrijd. Het bestuur is dan ook ontzettend trots en dankbaar met zoveel enthousiaste vrijwilligers die konden komen helpen.