Ron Quint maakt een doelpunt voor Tiel'72
Ron Quint maakt een doelpunt voor Tiel'72 Foto: Tiel'72

Tiel’72 pakt belangrijke punten

Algemeen 79 keer gelezen

Tiel - De selectie van Tiel’72 reisde dit weekend af naar Woudenberg. Tiel 2 zette een goede wedstrijd neer tegen Woudenberg 2 en won met 17-20.

De ploeg van trainer Hielke de Rooij doet daarmee goede zaken in de strijd om handhaving in de tweede klasse.

Vervolgens mocht het vlaggenschip aantreden. In de vorige ontmoeting kwam Woudenberg tegen het einde van de wedstrijd nog sterk terug tot twee doelpunten verschil. Het begin van deze wedstrijd was voor Woudenberg, maar bij een 3-2 stand nam Tiel’72 het initiatief weer over. Via de 4-4 wisten de bezoekers uit te lopen naar 4-9.

Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar toch ebde bij deze tussenstand de focus van de ploeg uit Tiel wat weg. Hierdoor kwam Woudenberg voor rust nog terug tot 8-9. Voor Tiel was het zaak om in de tweede helft de focus weer terug te vinden. Het vizier stond weer scherp en de goed spelende Ron Quint had hierbij een belangrijke bijdrage.

Tiel kon uitlopen naar een ruime tussenstand van 15-23. Woudenberg kon nog even terugkomen tot vier verschil, maar uiteindelijk wist Tiel de wedstrijd prima uit te spelen tot een eindstand van 19-25. Tiel’72 doet hiermee hele belangrijke zaken om te handhaven in de poule.