Wethouder Carla Kreuk en burgemeester Hans Beenakker op bezoek bij v.v. Wadenoyen, waar nu ook turnsters van gymnastiekvereniging Lingia op het voetbalveld
Wethouder Carla Kreuk en burgemeester Hans Beenakker op bezoek bij v.v. Wadenoyen, waar nu ook turnsters van gymnastiekvereniging Lingia op het voetbalveld Foto: Gemeente Tiel

B en W bezoeken Wadenoyen

Algemeen 106 keer gelezen

Wadenoijen - In de gemeente Tiel zorgen sportverenigingen samen dat zoveel mogelijk jongeren tot en met 18 jaar weer heerlijk kunnen sporten. Waaronder Voetbalvereniging Wadenoyen. 

Hier trainen nu ook turnsters van gymnastiekvereniging Lingia op het voetbalveld. Maar ook bij o.a. S.v. Tec, Astylos, RKTVC en Tiel72 kunnen collega-sportverenigingen gebruikmaken van de velden.
Burgemeester Hans Beenakker en wethouder Carla Kreuk zijn hiervan onder de indruk en bezochten v.v. Wadenoyen om te zien hoe goed de voetbalclub en de organisatie en veiligheid van sporters, trainers en begeleiders heeft geregeld.
Hans Beenakker: “Mooi om te zien hoe goed verenigingen dit oppakken en elkaar helpen!” Carla Kreuk: “Een strakke organisatie in combinatie met een warm welkom. De samenwerking tussen de verenigingen is mooi om te zien. Complimenten!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden