Afbeelding

Raad Neder-Betuwe vergadert op 1 juli in het gemeentehuis

Algemeen 78 keer gelezen

Opheusden - De gemeenteraad van Neder-Betuwe vergadert op 1 juli 2020 (19:30 uur) voor het eerst sinds februari weer in het gemeentehuis. Belangstellenden kunnen de vergadering via de website volgen.

Op de agenda staan onder meer de jaarstukken 2019 en de kadernota 2021. Ook het gemeentelijke reclamebeleid en de uitstraling van de urnenmuren staan op de agenda. Vanwege deze volle agenda zal er indien nodig ook op 2 juli 2020 (19.30 uur) worden vergaderd.

De volledige agenda en stukken vindt u op https://nederbetuwe.notubiz.nl.

Vergaderen in coronatijd

De afgelopen maanden heeft de gemeenteraad digitaal vergaderd. Burgemeester Kottelenberg kijkt hier met een goed gevoel op terug: “Het was prettig dat de politieke discussies en besluitvorming de afgelopen maanden door konden gaan. De raadsleden vergaderden vanuit hun eigen huis. Maar gezien de situatie waarin de gemeente zich nu bevindt is het nodig dat raadsleden elkaar ook in de ogen kunnen kijken.”

Vanwege het grote belang van een goede discussie over de onderwerpen die 1 juli op de agenda staan zal de raadsvergadering daarom in het gemeentehuis plaatsvinden. Kottelenberg: “Uiteraard worden daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Met alle raadsleden, collegeleden, griffie en bodes zijn er bijna dertig mensen aanwezig. Meer is niet verantwoord. Daarom kunnen we bij deze raadsvergadering helaas geen publiek toelaten.”

De vergadering zal via onze website worden uitgezonden (alleen geluid). Dit geldt ook voor een eventuele verlenging van de vergadering op 2 juli 2020.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Meedoen aan de Betuwse Fietsvierdaagse? Laat meteen je tweewieler checken! Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Erichem wil snel woningen bouwen op 'aanjaaglocatie' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Hoe houden we in Rivierenland de wolf buiten de deur? Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden