De vestiging in Eck en Wiel, Pr. Beatrixstraat 46
De vestiging in Eck en Wiel, Pr. Beatrixstraat 46 Foto: Bakkerij Van der Woerd

Kwarteeuw bakkerij Van der Woerd

Algemeen 859 keer gelezen

Op donderdag 22 april waren de drie winkels van Bakkerij Van der Woerd feestelijk versierd. Een groot feest is niet mogelijk, maar dat betekent niet dat er in Maarn, Doorn en Eck en Wiel geen aandacht werd besteed aan dit heuglijke feit.

Eck en Wiel - Kees en Mariska stoppen al 25 jaar hun ziel en zaligheid in het bakken van brood, het maken van banket, het contact met de klanten en hun eigen bedrijf.

25 jaar geleden namen zij de bakkerij aan de Kampweg in Doorn over van Bakkerij De Heus. Kees zijn ouders, Henk en Lenie hadden toen nog hun eigen bakkerij in Eck en Wiel, die daarvoor van Kees zijn opa Gert was, die het vak weer had geleerd bij zijn tante Stien. Allemaal in dezelfde bakkerij in Eck en Wiel, toen nog aan de Pr. Beatrixstraat 33. En ook de generatie hiervoor, de overgrootvader van Kees, was al bakker maar dan in Avezaath.

Al met al zorgt de familie Van der Woerd dus al 121 jaar voor dagelijks vers brood in Eck en Wiel en omstreken. En nu heeft Kees van der Woerd al weer 25 jaar zijn eigen bakkerij in Doorn. Vanaf 2003 nam Kees ook de vestiging in Eck en Wiel – die inmiddels gerund werd én wordt door zijn zus Diny – over. En in 2016 werd het bedrijf uitgebreid met een vestiging in Maarn.

Inmiddels staat de volgende generatie Van der Woerd in de startblokken. Leon, de oudste zoon van Kees en Mariska, rondt dit jaar zijn opleiding af en zoon Jos start dit jaar de opleiding. Maar voorlopig nog alle eer aan Kees en Mariska!

Van der Woerd, een echte Bakkers-familie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden