Zet jonge mantelzorgers in zonnetje

Algemeen 119 keer gelezen

In de week van 1 tot en met 7 juni is het de week van de jonge mantelzorger. Mozaïek Welzijn wil jonge mantelzorgers uit Tiel graag in het zonnetje zetten.

Tiel - Ben jij mantelzorger en wil je graag met anderen chillen? Kom dan op maandag 7 juni naar de jongereninloop van Mozaïek aan het Walstraatje 4 in Tiel!

Ben je 12 - 15 jaar kom dan van 16:00 – 18:00 uur. Ben je 16 - 23 jaar kom dan van 18:30 – 20:30 uur. Naast samen chillen is er ook wat lekkers.

Cadeaubon

Speciaal voor jongeren van 12 – 23 jaar heeft Mozaïek een compliment in de vorm van een cadeaubon.

Ken jij iemand die zorgt voor een ander? Geef hem/haar op! Stuur uiterlijk 25 juni de naam, postadres, mailadres en leeftijd van de jonge mantelzorger naar a.sariaslan@mozaiekwelzijn.nl. Laat de jonge mantelzorger weten dat je hem/haar opgeeft.

Heb je vragen over mantelzorgondersteuning? Neem dan contact op met Jaco te Morsche, mantelzorgconsulent Mozaïek via j.temorsche@mozaiekwelzijn.nl of 06 20 45 08 27. Heb je vragen over de activiteit of het cadeau, neem dan contact op met Ayse Sahin-Sariaslan via a.sariaslan@mozaiekwelzijn.nl of 06 48 33 01 68.

Ben jij jong en zorg je voor iemand?
Het kan je zomaar overkomen: iemand uit het gezin wordt ziek of heeft een aandoening. Dan moet vaak het kind bijspringen. Jonge mantelzorger (tot en met 23 jaar) zijn betekent dat je zorgt voor of zorgen hebt over iemand in je omgeving. Het kan zijn dat je je zorgen maakt over je moeder die vaak somber is, op je gehandicapte broertje moet passen of de boodschappen doet voor je opa met dementie en hem helpt in het huishouden. In deze situaties is het zo dat een kind opgroeit met iemand die zorg nodig heeft.

Meer informatie over Mozaïek is te vinden op www.mozaiekwelzijn.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden