Blaaskapel “Amicitia” uit Lienden
Blaaskapel “Amicitia” uit Lienden (Foto: Aangeleverd)

67ste Pinksterfeesten in Lienden

  •   keer gelezen

LIENDEN  •   Op vrijdag 3 juni, zaterdag 4 juni en Pinkstermaandag 6 juni organiseert Muziekvereniging Amicitia de 67e Pinksterfeesten in Lienden. De feesten bestaan uit 3 hoofdonderdelen: vrijdagavond vanaf 19:00 uur is er 3 dagen Kermis op de locatie Torenzichtplein, zaterdag 4 juni is er de 5e Historische Muziekavond op het nostalgische Marktplein en op Pinkstermaandag 6 juni is de 38e Jaarmarkt in het centrum van Lienden.


Het programma luid als volgt:


Vrijdag 3 juni
19:00 uur : Aanvang Kermis met diverse attracties

Zaterdag 4 juni
14:00 uur: Start Kermis op het Torenzichtplein                    

19:30 uur: Aanvang Historische Muziekavond met deelname van; Drumband en Harmonie Soelen uit Zoelen,  Majorettes Kunst en Vriendschap uit Maurik, Slagwerkgroep Kunst en Vriendschap uit Opheusden, Muziekvereniging Amicitia uit Lienden 

21:45 uur: Afsluiting Historische Muziekavond met het Wilhelmus          

Maandag 6 juni
12:00 uur: Aanvang Kermis en 38e Jaarmarkt

12:15 uur: “Feest DJ Matthew” uit Kapel-Avezaath 

13:30 uur: Blaaskapel “Amicitia” uit Lienden met diverse muzikale optredens

17:30 uur : Sluiting Jaarmarkt  

Op de Jaarmarkt in de Dorpsstraat, Waterstraat en Marktplein staan ongeveer 50 kramen. Amicitia is zelf op het Marktplein vertegenwoordigd met de consumptietent en het advertentielichtspel, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Tevens is er op Pinkstermaandag van 9:00 tot 16:00 uur in het park Vredelust, Dokter van Noortstraat en de Burgemeester Verbrughweg het 8e Oldtimer Event in Lienden. Graag tot ziens in het fraaie dorp Lienden voor deze leuke evenementen tijdens de Pinksterdagen.

Diana Kervel
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten