Will van Rhee ontving de oorkonde en de onderscheiding uit handen van de ambassadeur van Suriname, mr. Rajendre Khargi.
Will van Rhee ontving de oorkonde en de onderscheiding uit handen van de ambassadeur van Suriname, mr. Rajendre Khargi. Foto: aangeleverd

President kent ‘Vrienden van Suriname’ hoge onderscheiding toe

Algemeen 516 keer gelezen

SURINAME/TIEL • Will van Rhee, voorzitter van de Stichting ‘Vrienden van Suriname’, ontving woensdagochtend uit handen van de ambassadeur van Suriname, mr. Rajendre Khargi, een oorkonde. De oorkonde werd verstrekt door de president van Suriname, Chan Santokhi, die Van Rhee een bijzondere onderscheiding toekende. De Tielse voorzitter werd benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster, een van de hoogste Surinaamse onderscheidingen.

Met het toekennen van deze onderscheiding heeft de president vooral ook zijn waardering tot uitdrukking willen brengen voor het vele werk dat de vrijwilligers van de Stichting ‘Vrienden van Suriname’ de afgelopen decennia hebben verricht. Het bestuur laat weten uiteraard zeer vereerd te zijn met de onderscheiding. De ambassadeur is gevraagd de dank van de vrijwilligers en de bestuursleden aan de president over te brengen.

Oorkonde en onderscheiding worden getoond
Op zaterdag 5 februari gaan de vrijwilligers van de stichting aan de Papesteeg 36 in Tiel weer twee containers met hulpgoederen laden. De oorkonde en de onderscheiding zullen dan worden getoond.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden