<p>&nbsp;&quot;De beslissing om te stoppen als assistent-trainer hier bij de club was niet makkelijk&quot;, zegt assistent-trainer L&eacute;on Hesse.</p>

 "De beslissing om te stoppen als assistent-trainer hier bij de club was niet makkelijk", zegt assistent-trainer Léon Hesse.

(Foto: TEC)

Léon Hese en Kees Heemskerk stoppen per direct bij TEC

  •   keer gelezen

TIEL • Assistent-trainer Léon Hese en keeper Kees Heemskerk verlaten de Tielse voetbalvereniging TEC per direct. Zowel Hese als Heemskerk hebben de club laten weten meer tijd te willen besteden aan hun maatschappelijke carrière en hun privéleven.


De 40-jarige Léon Hese maakt dus niet langer deel uit van de technische staf van TEC. “De beslissing om te stoppen als assistent-trainer hier bij de club was niet makkelijk”, zegt hij. “Ik merkte dat ik het steeds lastiger vond om mijn werk, mijn gezin en het assistent-trainerschap bij TEC te combineren. Ook de reistijd speelt daarbij een rol. Maar ik kijk terug op een mooie tijd bij TEC. En ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Hans van de Haar, de spelers, de technische en medische staf en de club. Ik wil iedereen die TEC een warm hart toedraagt dan ook bedanken voor de afgelopen tijd.”

Steeds zwaarder
Ook voor keeper Kees Heemskerk geldt dat het combineren van zijn maatschappelijke carrière, zijn privéleven en sporten op hoog niveau steeds zwaarder viel. “Het was geen makkelijke keuze, maar ik heb hem op tijd gemaakt zodat TEC de tijd heeft om eventuele vervanging te vinden”, zegt hij. “Ik wil graag al mijn teamgenoten bedanken voor de mooie tijd, en het begrip voor mijn keuze.”
TEC is zowel Léon Hese als Kees Heemskerk dankbaar voor hun inzet, zo blijkt: “We kijken terug op een goede samenwerking met Léon. Hij is een fijne en sociale persoonlijkheid, die altijd klaar staat om te helpen en mee te denken. We kijken dan ook terug op een mooie en gezellige tijd. Dat hij hier zowel als assistent-trainer en in het verleden als speler zijn steentje heeft bijgedragen aan het realiseren van onze plannen, dat maakt deze samenwerking ook speciaal. We hebben het afgelopen seizoen dan ook op zijn inzet, betrokkenheid, enthousiasme en professionaliteit kunnen vertrouwen. Daarvoor willen we Léon hartelijk bedanken”, aldus het bestuur.

Fijne persoonlijkheid
“Dat geldt natuurlijk ook voor Kees. We hebben hem leren kennen als een fijne persoonlijkheid en een ervaren professional, waar we keer op keer op konden vertrouwen. Binnen en buiten de lijnen. We willen Kees dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet, betrokkenheid bij onze club en professionaliteit. We vinden het jammer dat we afscheid moeten nemen van zulke ervaren en fijne mensen, maar we respecteren natuurlijk hun keuze. En we wensen Léon en Kees heel veel succes in hun verdere loopbaan en toekomst”, aldus het TEC-bestuur.

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier