<p>Tim Knol (midden) en Blue Grass Boogiemen komen naar Zinder in Tiel </p>

Tim Knol (midden) en Blue Grass Boogiemen komen naar Zinder in Tiel

(Foto: aangeleverd)

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen naar Zinder Tiel

  •   keer gelezen

TIEL • Tim Knol komt op zaterdag 27 november, samen met Blue Grass Boogiemen, naar Zinder Podium. Na uitverkochte zalen in het hele land en uiterst positieve reacties van pers en publiek, is het nu tijd om Tiel de bluegrass songs te laten horen. Kaarten zijn verkrijgbaar via zinder.nl/podium. 


Tijdens deze tour spelen de heren voornamelijk eigen nummers. Bluegrass is een subgenre van country en het concert in Zinder is ideaal om daar kennis mee te maken. 

Liefde voor bluegrass
In 2019 brachten Tim Knol en zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre hun eerste gezamenlijke plaat ‘Happy Hour’ uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken. Met het opnemen van dit album ging een lang gekoesterde droom van hem in vervulling. Het album werd zeer goed ontvangen, kwam binnen op nummer één in de vinyl charts en ontving mooie recensies. Het resultaat: diverse radio- en tv-optredens én boekingen voor de grootste festivals van Nederland, waaronder Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop.

Kaarten
Kaarten voor het zitconcert van Tim Knol & Blue Grass Boogiemen zijn voor 18 euro verkrijgbaar via zinder.nl/podium en aan de Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, Tiel; alleen PIN). De zaal van Zinder Podium is te bereiken via de secundaire ingang aan het John van Burenplein. De foyer van Zinder is vanaf 19.00 uur open voor een drankje. Om 20.00 uur begint het concert. 

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten