Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Nieuwe damesschoenen bestellen: 4 tips

  •   keer gelezen

Het weer wordt kouder én de kerstvakantie komt eraan. Het ideale moment om nieuwe damesschoenen aan te schaffen. Tegenwoordig hoef je daar de deur niet meer voor uit, alles is vandaag de dag eenvoudig online te krijgen. 


Maar waar moet je nu opletten bij het online bestellen van damesschoenen? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet!

Kies voor een betrouwbare website
Tussen de vele goede en kwalitatieve webshops, zitten ook een aantal shops die hun zaakjes niet helemaal voor elkaar hebben. Deze kun je het best vermijden. Kies voor een webshop die vertrouwen uitstraalt en kijk altijd even naar de reviews. Winterboots voor dames bestellen? Of bijvoorbeeld waterdichte schoenen voor dames? Een webshop die zijn zaakjes wel op orde heeft is ZOO Footwear. Hier verkopen ze schoenen voor zowel mannen als vrouwen. 

Kies de juiste maat
Online kun je natuurlijk niet passen. Het is belangrijk om goed de maattabel van desbetreffende webshop te bekijken en zelf thuis te meten. Hoewel het ook niet zo erg is als je een verkeerde maat hebt besteld, want je kunt ze natuurlijk altijd terugsturen.

Lees de beschrijving goed
Omdat je de schoenen niet in je handen kunt hebben voordat je ze besteld, kan het voorkomen dat een schoen er, wanneer deze aankomt, compleet anders uitziet. Lees dus altijd goed de beschrijving. Van welk materiaal zijn de schoenen? Zijn ze waterdicht?

Lees reviews
Als laatste tip: lees de reviews. Online reviews zijn erg belangrijk wanneer je schoenen gaat bestellen. Zo kun je zien of ze groot vallen of juist klein en vaak kun je aan de reviews ook aflezen of de schoenen comfortabel zitten. Lees zowel de positieve als de negatieve, want beiden zijn belangrijk en kunnen je helpen om zo de juiste keuze te maken!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten