Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

De liefste babykleertjes vind je bij Donder

  •   keer gelezen

Verwacht je een kindje, of ben je op zoek naar leuke babyspulletjes voor de baby shower van een vriend of vriendin? Je hebt tegenwoordig enorm veel leuke merken en kleertjes waarmee je een ware garderobe samen kunt stellen. Op zoek naar een leuke plek waar je je babykleertjes en accessoires online kunt kopen?


 Vandaag zetten we het mooie nieuwe merk Donder in de spotlights. Donder werd opgericht door Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin. Je herkent de leuke babyspulletjes van Donder meteen aan de lieve kleurtjes en het leuke logo, dat je op veel producten terug kunt vinden.

Donder is the cutest baby brand
Donder staat niet voor niets bekend als the cutest baby brand. Als je rondkijkt in de webshop zie je meteen wat het merk zo bijzonder maakt. Het eerste wat je ziet is het lieve donderwolkje, dat op veel kleertjes en accessoires terugkomt. De verschillende collecties passen qua kleuren goed bij elkaar, waardoor je ze goed met elkaar kunt combineren. Kies je voor de mooie pastelkleuren zoals blauw en roze, of ga je liever voor mintgroen, nude of wit? Met Donder-kleding kun je je kleintje kleden in rompertjes en trainingspakjes. Het merk is er al voor de allerkleinsten: veel items uit de Basics-collectie zijn beschikbaar vanaf maat 38, waardoor ook premature baby’s ze kunnen dragen.

Kleertjes en accessoires
Ook voor handige en leuke accessoires kun je bij Donder terecht. Wat dacht je van een handige luiertas, of een omslagdoek waar je je kleintje heerlijk in kunt wikkelen? De kleuren komen fijn overeen met de kleertjes uit het assortiment, waardoor ze meteen herkenbaar zijn. Je vindt er alles wat je kleintje nodig heeft, van zachte slabbertjes tot lieve knuffels. Perfect wanneer je de uitzet van je kleintje aan het voorbereiden bent, of wanneer je op zoek bent naar leuke cadeautjes om aan jonge ouders te geven. Van rompers voor je baby kun je bijvoorbeeld niet te veel in huis hebben.

Gemaakt van goede materialen
Het fijne aan de kleertjes van Donder is dat ze gemaakt zijn met liefde, en met aandacht voor natuur en toekomst. Zo worden alle babykleertjes van het merk gemaakt van biologisch geproduceerd katoen. Dat is van hoge kwaliteit en lekker zacht, maar ook goed voor de wereld waar je kleintje in opgroeit. Alle bestellingen worden verpakt in zakjes die niet gemaakt zijn van plastic, maar van suikerriet. Ook daarmee draag je een steentje bij aan een schonere aarde. Heb je binnenkort dus een baby shower in je agenda staan? Geef dan leuke kleertjes of accessoires van Donder!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten