Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Winkelcentrum Westlede heeft er met Kipperij Tiel een publiekstrekker bij

  •   keer gelezen

TIEL • Winkelcentrum Westlede in Tiel heeft er sinds dinsdag 19 oktober een publiekstrekker van jewelste bij: Kipperij Tiel. Inderdaad, een kipspeciaalzaak van een toekomstige keten, waarvan de eerste vestiging el enige tijd met succes in Breda zetelt. 


Eigenaar van de nieuwe kipspeciaalzaak is Harro Trouwborst uit Culemborg, die trots is op zijn Kipperij-vestiging met verse kipproducten. De toonbanken van Kipperij liggen elke dag vol met vers gegrilde producten, broodjes, snacks en maaltijden. 

In zijn nieuwe kipspeciaalzaak zijn gegrilde kipproducten, maaltijden, broodjes en snacks verkrijgbaar.

“En we bezorgen ook thuis. Warm, binnen 45 minuten”, aldus Trouwborst. “Daarvoor hebben we bijvoorbeeld veel gegrilde snackgerechtjes én de Kipperijpan.” De Kipperijpan? “Ja, een enorme pan gevuld met wel zeventig heerlijke snacks. Je kan hierbij kiezen uit bijvoorbeeld onze chicken wings, kipballetjes en kipspiesjes in diverse smaken. We hebben ook al een aantal standaard-pannen samengesteld, zoals de snackpan en de maaltijdpan.”

Dat Kipperij Tiel juist in winkelcentrum Westlede opent, is niet toevallig: “Tiel is echt een leuke stad”, aldus Trouwborst. “En het Westledeplein is heel uitnodigend. Een wijkwinkelcentrum dat van alle gemakken is voorzien, een mooie mix van winkels heeft en waar mensen hun dagelijkse boodschappen doen. Wij zijn dan een welkome aanvulling. Het werkt versterkend. Ons oog viel op dit pand en het leent zich er goed voor.”

“Wat ik ook erg belangrijk vind, is de uitstraling die de winkel heeft”, aldus Harro Trouwborst. “Ik wil een winkel neerzetten waarin mensen het leuk vinden om er te komen. Dit heeft natuurlijk te maken met het product, de kwaliteit, maar ook met de uitstraling. Díe creëer je samen met het team van medewerkers. Als zij plezier hebben in hun werk, dan zullen de klanten dit ook zien en voelen!”

Kipperij Tiel bezorgt de thuisproducten met auto’s, als het wat verder weg is. En binnen Tiel, binnen een straal van drie kilometer rond Westlede, met e-bikes. “De bedoeling is dat we in de nabije toekomst álles elektrisch bezorgen”, zegt Trouwborst. En dat is niet het enige plan, zo blijkt. “We zijn met Kipperij Breda begonnen, maar we willen de keten uiteindelijk over heel Nederland uitrollen.”

Uiteraard zijn er leuke openingsacties tijdens de openingsweek. Zo kun je langskomen in de vestiging en aan het speciale Kipperij-rad draaien. Daarmee maak je kans op leuke prijzen! Daarnaast haal je vijf Kippenpoten voor 6 euro en een Kipperijpan met wel zeventig snacks voor maar 25 euro. Ook voor de bezorging heeft Kipperij een leuke actie. Zo krijg je bij besteding van 15 euro een gratis portie snacks. Hiervoor kan je de actiecode 5344 gebruiken op Kipperij.nl.

Parkeren bij winkelcentrum Westlede is gratis.

O ja, de Kipperij zoekt ook nog bezorgers voor het thuisbezorgen. Solliciteren kan via Kipperij.nl/solliciteren/

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten