<p>Enthousiasme alom tijdens de opening van Brownies&downieS aan de Markt in Tiel.</p>

Enthousiasme alom tijdens de opening van Brownies&downieS aan de Markt in Tiel.

(Foto: aangeleverd)

Opening Brownies@downieS aan Markt in Tiel feestelijk

  •   keer gelezen

TIEL • Als je de markt in Tiel op loopt, valt je oog al snel op het logo van Brownies&downieS. Voorheen kon je deze leuke lunchroom vinden in de Hoogeindsestraat, maar sinds vandaag ontvangen de fantastische medewerkers van Brownies&downieS bezoekers heel graag op deze prachtige, nieuwe locatie.


Brownies&downieS is een uniek restaurant met een aanbod van kwalitatief hoogstaande gerechten, in combinatie met de unieke service door bijzondere medewerkers. Frency en Fred van Dijk zijn al sinds 2015 franchisenemers. Woensdagavond om zes uur vond de opening voor vrienden en familie plaats. Vanaf kwart voor zes stond er al een flinke rij gasten voor de deur. De opening ging dan ook niet onopgemerkt voorbij. 

De vestiging heeft een gloednieuw interieur gekregen. De prachtige kleuren in het restaurant vallen meteen op, evenals de bijzondere ‘zwevende’ tafels aan de wand. De ruimte is een U-vorm met de grote bar als stralend middelpunt. Achterin is door de open keuken te zien hoe de gerechten met veel plezier vers bereid worden.

Erg blij
Fred vertelt: “Wij zijn erg blij met deze prachtige nieuwe locatie en verwachten dat gasten ons nu nog makkelijker kunnen vinden dan voorheen.”

De bediening, het keukenpersoneel en de gasten hebben zichtbaar plezier met elkaar. Er worden glaasjes prosecco uitgedeeld, de eerste biertjes worden getapt en natuurlijk ontbreekt het op deze woensdagavond niet aan brownies. Sinds vandaag is Brownies&downieS Tiel de hele dag geopend voor iedereen.

Oude inventaris
Vanwege de verhuizing van Brownies&downieS Tiel wordt de oude inventaris, in combinatie met het huurdersbelang van de oude locatie, ter overname aangeboden. Meer informatie: https://klaassenbv.nl/detail/BOGDetail.aspx?RecID=33791113.

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten