<p>De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. </p>

De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders.

(Foto: Pro Persona)

‘Op zoek naar zin’ voor senioren en volwassenen

  •   keer gelezen

LIENDEN • ‘Op zoek naar zin’, een serie bijeenkomsten voor senioren en andere volwassenen uit de gemeente Buren en Neder Betuwe, begint op vrijdag 12 november ‘s morgens.


De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door ieders eigen unieke levensloop. In de bijeenkomsten gaan de deelnemers op zoek naar verhalen uit hun eigen leven. Het terugblikken helpt de deelnemers bij het zicht krijgen op het voorbije leven en vorm geven aan het heden én de toekomst.

Tijdens de cursus wordt een verkenningstocht door de verhalen uit het leven van de deelnemers gemaakt. Dit gebeurt op allerlei manieren, met lezen, vertellen, tekenen, schrijven en werken met kleuren en beelden. Deelnemers delen alleen de verhalen die ze kwijt willen.

Thema’s
De volgende thema’s komen aan de orde: de betekenis en ontstaan van uw eigen naam; de keerpunten in uw leven;        zingeving; verlangens voor de toekomst.

De serie bestaat uit zes bijeenkomsten van anderhalf bij Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden en wordt georganiseerd is samenwerking met Pro Persona Connect, afdeling preventie. Deelname is gratis. De cursus start bij voldoende deelname.

Aanmelden
Vóór 8 november bij Pro Persona Connect Afdeling Preventie, tel. 026 312 44 83 of preventie@propersona.nl

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten