<p>Maandag werd bij ROC Rivor de regenboogvlag gehesen ter ere van Coming Out Day.</p>

Maandag werd bij ROC Rivor de regenboogvlag gehesen ter ere van Coming Out Day.

(Foto: ROC Rivor)

Coming Out Day: ROC Rivor hijst regenboogvlag

  •   keer gelezen

TIEL • Onder toeziend oog van studenten en medewerkers werd vandaag bij ROC Rivor de regenboogvlag gehesen ter ere van Coming Out Day. Wethouder Carla Kreuk van de gemeente Tiel kwam speciaal naar de locatie aan de Bachstraat om, samen met Stan Vloet, voorzitter College van Bestuur, deze kleurrijke vlag te hijsen. Ook op alle andere locaties van ROC Rivor wappert de vlag voor deze speciale dag. Studenten en medewerkers ontvingen ook nog een lekkere traktatie.


ROC Rivor is een school waar iedereen welkom is. Door aandacht te schenken aan Coming Out Day willen wij benadrukken dat we een veilige en fijne omgeving willen zijn voor al onze studenten en medewerkers.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten