Jan de Kleuver vertelt in Streekmuseum Baron van Brakell over de begintijd van de Historische Kring Kesteren en Omstreken.
Jan de Kleuver vertelt in Streekmuseum Baron van Brakell over de begintijd van de Historische Kring Kesteren en Omstreken. Foto: Streekmuseum Baron van Brakell

Lezing Jan de Kleuver met leuke anekdotes

Algemeen 234 keer gelezen

OMMEREN • Jan de Kleuver vertelt op maandag 11 oktober om 20.00 uur in Streekmuseum Baron van Brakell (Provincialeweg 21) over de begintijd van de Historische Kring Kesteren en Omstreken, waarvan hij erelid is. Ook gaat hij in op de eerste opgravingen in Kesteren en omgeving. De Kleuver vertelt bovendien een aantal leuke anekdotes en verhalen over onder andere Kesteren, Ingen en de Betuwe. 

Zo komen bijvoorbeeld de gehaktballen van Goos van Esterik van café het Hoekje in Ingen aan bod. Jan de Kleuver is de zoon van de bekende verhalenschrijver Adriaan P. de Kleuver. Jan was vanaf het eerste uur betrokken bij de Historische Kring Kesteren en omstreken. De lezing is voor leden én niet-leden. 

Opgave verplicht
In verband met de beperkte ruimte vanwege de coronaregels dienen belangstellenden zich eerst op te geven bij penningmeester@hkko.nl of via tel. 06 155 45 945. Coronacheck en legitimatie zijn noodzakelijk.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Rob Zantinge

Redacteur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden