Ondernemers bieden tijdens Tiel pakt uit! vooral extra kortingen.
Ondernemers bieden tijdens Tiel pakt uit! vooral extra kortingen. Foto: stock

Tiel pakt uit! blijft ondanks coronamaatregelen aantrekkelijk

Algemeen 260 keer gelezen

tiel • De binnenstad van Tiel staat op zaterdag 2 en zondag 3 oktober weer in het teken van Tiel Pakt Uit! Vanwege de coronamaatregelen mogen er in de winkelstraten nog niet te veel activiteiten worden georganiseerd. De focus ligt in dat weekend dan ook op de acties vanuit de ondernemers. Die geven veel aantrekkelijke kortingen of een extraatje weg.

Al ruim vijftien jaar wordt Tiel Pakt Uit! georganiseerd in de Tielse binnenstad, traditiegetrouw in het eerste weekend van oktober en in april. In zo’n weekend is het normaal gesproken feest in de binnenstad. Er zijn leuke activiteiten in de winkelstraten en winkels én horeca bieden leuke kortingen en acties. Het blijft dus de moeite waard om Tiel op 2 en 3 oktober met een bezoek te vereren.

Acties op website
Alle acties van middenstand en horeca zijn te vinden op de website www.winkelenintiel.nl. Het is de moeite waard om daar alvast even een kijkje te nemen en een gezellig middagje shoppen in Tiel te plannen. Parkeren kan in elk geval geen belemmering zijn, want dat is op beide dagen gratis, met uitzondering van plaatsen voor vergunninghouders.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden