Foto:

Openingsevent Businessclub ‘Dameszaken’

  •   keer gelezen

ZOELEN • Op donderdagavond 9 september 2021 zal het eerste event van Businessclub ‘Dameszaken’ plaatsvinden bij de Heeren van Soelen in Zoelen met als gastspreker oud-luitenant kolonel Gwenda Nielen.


Businessclub ‘Dameszaken’ is er voor de ondernemende vrouw van nu; zowel zelfstandige als in loondienst. Deze ondernemende vrouw zit vol kennis, ervaring, ideeën en energie. En ze wil zich blijven ontwikkelen. Stel je eens voor wat er gebeurt als je haar verbindt met andere inspirerende dames? Dameszaken gelooft erin dat je samen meer bereikt, op persoonlijk én zakelijk vlak (tijdens netwerkevents en daarbuiten). 

De dames van Dameszaken helpen graag, werken effectief samen, delen waardevolle kennis en genieten ondertussen van een heerlijk diner in een ontspannen, afwisselende setting. Cynthia Gnidtke-Hoebink (Bierman Advocaten), Annemarie Carpaij (Bierman Advocaten) en Marlous Bak-Groen (Eerlijk & Beter Personeelsdiensten) zijn de drijvende krachten achter Dameszaken.

Businessclub Dameszaken trapt op donderdagavond 9 september 2021 af met het eerste event, maar heeft daarnaast al een programma uitgerold voor nog meer events verspreid over 2021/2022 met sprekers als Tisha van Lammeren (CCO T-Mobile Nederland) en Heske Groenendaal (DGA Metaglas). Aanmelden kan per event voor € 49,50 per persoon. Bekijk het volledige programma of meld je aan via www.dameszaken.com.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten