Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kübilay Köylü en Max Boonstoppel versterken selectie TEC

Sport 204 keer gelezen

TIEL • Kübilay Köylü komt de selectie van TEC versterken. De 22-jarige aanvaller speelde eerder voor Kozakken Boys. Ook de talentvolle 21-jarige middenvelder Max Boonstoppel speelt dit seizoen in het oranje shirt van TEC.

Kübilay Köylü 

De talentvolle aanvaller uit Deventer speelde in de jeugd van FC Utrecht en Almere City, voordat hij het buitenlandse avontuur in Turkije opzoekt. Bij BB Erzurum U21 speelt Köylü één seizoen en verruilt dan de Turkse club voor De Dijk uit Amsterdam(-Noord). In de zomer van 2019 maakt Köylü de overstap naar FC Lisse. Zowel met De Dijk als FC Lisse komt Köylü uit in de Derde Divisie, waar hij met 20 doelpunten in 2 seizoen zeer succesvol is. Maar de ambities van Köylü reiken verder en in 2020 maakt hij de overstap naar Kozakken Boys. Komend seizoen zal Köylü in het oranje-wit van TEC uitkomen in Jack’s League. 

Kübilay Köylü ziet uit naar de samenwerking met TEC: “Ik ben blij me de overstap naar TEC en kijk er naar uit om te beginnen. Ik zet alles op alles om er een goed seizoen van te maken, zodat er dit seizoen mooie dingen gaan gebeuren bij TEC.”

Nieuwe aanwinst Max Boonstoppel

Max Boonstoppel speelt volgend seizoen bij TEC. De veelbelovende middenvelder speelde hiervoor bij Eindhoven O21 en maakt nu de overstap naar TEC. Boonstoppel speelde eerder al voor Emmen O19, Jong Eindhoven, NEC O17 en in Oostenrijk voor AKA Rapid Wien U18. Ook kwam Boonstoppel uit voor het Oostenrijkse nationale jeugdelftal U16.

Max Boonstoppel kijkt er naar uit om te beginnen bij TEC: ‘In mijn zoektocht naar een nieuwe club heb ik de afgelopen twee weken stage gelopen bij TEC. En gelukkig kan en mag ik aansluiten bij deze leuke en kwalitatief goede groep! Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt. Daar ga ik in ieder geval keihard voor werken!”

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden