Kinderen die met pijl en boog leren schieten
Kinderen die met pijl en boog leren schieten Foto: Andrea Kuper

Sportevenement van kinderopvang KaKa

Sport 182 keer gelezen

tiel • Op donderdag 26 augustus heeft Kinderopvang KaKa een sportevenement georganiseerd voor alle kinderen van de BSO-opvang locaties in Tiel. Een afsluiting van de zomervakantie, welke ook in de andere weken al bol stond met leuke activiteiten. De kinderen konden zich deze dag helemaal uitleven met diverse sportactiviteiten zoals boogschieten, flessenvoetbal, sponzentrefbal, levend stratego, klimtoren, waterglijbaan en nog veel meer activiteiten. Ook was er een springkussen waar alle kinderen hun laatste energie nog op kwijt konden.

Deze dag is samen georganiseerd met ‘Sportdocent’, die een belangrijke bijdragen hebben geleverd in de activiteiten en begeleiding. Ook in het nieuwe schooljaar gaat KaKa weer op meerdere locaties samenwerken met sportbegeleiders zodat iedere middag een feest is voor de kinderen op de buitenschoolse opvang. Dit past goed bij het beleid voor een gezonde levensstijl waar meer bewegen een vast onderdeel van is, evenals gezonde voeding.

Ook voor de medewerkers van KaKa doet de organisatie er veel aan om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen. Zo is er afgelopen half jaar een prachtige competitie geweest tussen alle locaties door mee te doen aan de welbekende ‘Ommetjes-app’.

Voor meer informatie over deze leuke activiteiten kunt u contact opnemen met Kinderopvang KaKa via 0521-700240.

Kinderen schieten op een goal
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden