Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Aftrap van het T&P Sportkamp

Sport 169 keer gelezen

OMMEREN • Afgelopen donderdag was de aftrap van het T&P Sportkamp. Zowel leden als niet leden waren uitgenodigd om vlak voor de start van het nieuwe seizoen alvast in sport stemming te komen. 

De jongste kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met turnen en Freerunning maar ook hindernis slagbal in de gymzaal, buiten spellen en een vossenjacht in het Ommerense bos. Ook de oudere deelnemers hadden een leuk en actief programma. Voor hen begon de dag met turnen in de gymzaal, gevolgd door een dropping in Maurik. 

Na een intensieve wandeltocht van Maurik naar Eck en Wiel en weer terug, gingen de deelnemers naar het Ommerense bos voor een partijtje lasergame. Voor beide leeftijdsgroepen waren er gezellige activiteiten in de avond gepland. 

De jongste kinderen hebben elkaar goed geanimeerd tijdens de bonte avond. Optredens, dans, spel en een quiz maakten deze bonte avond zeer geslaagd. Voor iedereen was er ter afsluiting van de avond een mooi kampvuur. Na een nacht in de tent stond de jongste deelnemers een actieve ochtend met kamp dans en spelletjes te wachten. Ook voor de oudere deelnemers zat de ochtend vol met actieve activiteiten. Trefbal vormde de warming up, gevolgd door trampoline springen. Als afsluitende activiteit keerden deze deelnemers terug naar het Ommerense bos voor een laatste partijtje lasergame.

Al deze fysieke activiteiten zorgden voor een gezonde trek onder zowel de deelnemers als de leiding van het kamp. Het hoge energielevel van al deze mensen werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. We bedanken Supermarkt Boons in Eck en Wiel voor de knakworstjes en brood, De Oude Smederij in Ingen voor de friet en snacks, Jumbo Lienden voor het ontbijt, Gruun Ommeren voor appels en appelsaptapje en Het Suikertuintje in Lienden voor het stokbrood.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden