Er waren weer veel deelnemers bij de vallende bladerenloop
Er waren weer veel deelnemers bij de vallende bladerenloop (Foto: Theo van Dam)

Fraaie omstandigheden vallende Bladerenloop

  •   keer gelezen

De bladeren vallen in deze herfstperiode volop van de boom. Een reden voor de atletiekvereniging Statina om afgelopen zondag 4 november haar jaarlijkse vallende bladerenloop te organiseren op het recreatieterrein De Meent in Beusichem.


CULEMBORG - Mede door het fraaie weer was het gezellig druk op het wedstrijdterrein. Er waren veel toeschouwers en dat bracht natuurlijk veel lopers en loopsters op de been. Het openingswoord was aan de jongsten. Zij mochten hun rondje van 1,5 kilometer lopen. Enthousiaste toejuichingen waren toen de jeugd in de buurt van de finish kwam.

Na de jeugd was het de beurt aan de senioren en de jeugd boven 1 jaar. Zij mochten kiezen uit de afstanden 3, 6 en 9 kilometer. Er trok zich een grote groep over het terrein. Zij moesten in ieder geval twee rondjes lopen om de eerste vaste afstand gelopen te hebben. Al snel worstelden enkele sterke lopers zich los van de groep en ging alleen op avontuur. Het was een prachtig en zonnig gezicht al die deelnemers in actie te zien. Zij hebben genoten op deze zonnige zondagmiddag. Zo ook de organisatie van de loopafdeling van Statina.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten