Foto:

Vier Kerst als nooit tevoren

  •   keer gelezen

Samen met Omroep Gelderland wordt jouw Kerstmis compleet. Met het nieuwe programma Kerst vier je samen en de speciale acties die georganiseerd worden, kun je dit jaar gewoonweg niet om Omroep Gelderland heen.


Tiel - Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Gelderland Helpt presentatrice Sonja Booms. Zij krijgt hulp van niemand minder dan Frans Duijts. Tijdens de show worden wensen in vervulling gebracht, blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar en verrassen we mensen met een gezellig diner.

Ook hebben we een kerstwensboom in het middelpunt staan; hierin hangen de wenskaarten van de gasten in het publiek. De wensen zijn heel gevarieerd. Van hele kleine wensen zoals het vinden van dat ene boek waar je al lang naar op zoek bent, tot aan het ontmoeten van je musicalidool. Alles is mogelijk in de decembermaand bij Omroep Gelderland.

Wil jij graag aanwezig zijn bij een van onze kerstshows? Meld je nu aan via www.tvuitje.nl en vier samen met ons de feestdagen. Wacht niet te lang, want er zijn per opname een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 17 december tot en met zondag 23 december om 17.20 uur bij Omroep Gelderland.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier