Team166 ontvangt de aanmoedigingsprijs voor Tiel. Voor 2019 zoekt het team nog enthousiaste vrijwilligers voor diverse eenmalige en projectmatige activiteiten. (Foto: Pam Sjerps)
Team166 ontvangt de aanmoedigingsprijs voor Tiel. Voor 2019 zoekt het team nog enthousiaste vrijwilligers voor diverse eenmalige en projectmatige activiteiten. (Foto: Pam Sjerps) (Foto: Pam Sjerps)

Tiel krijgt aanmoedigingsprijs Roparun doorkomststad

  •   keer gelezen

Zondag 30 september mocht het Roparun team 166 de aanmoedigingsprijs van 7.500 euro in ontvangst nemen voor de Gemeente Tiel. Tiel was in 2018 voor de eerste keer doorkomststad van de Roparun vanuit Hamburg naar Rotterdam, een run van ruim 560 km.


Tiel - Het geldbedrag is bestemd voor één of meer goede doelen in Tiel, die te maken hebben met het motto van de Roparun. Denk aan: o.a. Toon Hermanshuis, hospice, aankleding ziekenhuisruimtes voor chemo en andere gerelateerde goede doelen.

Het Ziekenhuis Rivierenland Team 166 heeft in 2018 maar liefst 16.600 euro opgehaald voor de goede doelen van de Roparun. In 2019 wordt tijdens de Pinksterdagen opnieuw de route Hamburg – Rotterdam gelopen en dan is Tiel wéér doorkomststad. Voornemen is om nog meer gezelligheid en support tijdens deze doorkomst te organiseren. De twee Tielse teams doen beide weer mee.

Voor 2019 zoekt het team nog enthousiaste vrijwilligers voor diverse eenmalige en projectmatige activiteiten.

Aanmelden kan via info@team166.nl en kom woensdag 21 november kennismaken op onze informatiebijeenkomst in het Ziekenhuis Rivierenland, vanaf 16.30 uur.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten