Agnes Goudsmits met haar boekje voor een zeer toepasselijk kunstwerk in de Agatha-Kapel, alles straalt namelijk liefde uit, de gedichten komen recht uit haar hart, het boekje is te bestellen via haar website
Agnes Goudsmits met haar boekje voor een zeer toepasselijk kunstwerk in de Agatha-Kapel, alles straalt namelijk liefde uit, de gedichten komen recht uit haar hart, het boekje is te bestellen via haar website (Foto: )

Levenslicht debuut van Tielse dichteres

  •   keer gelezen

Dichteres Agnes Goudsmits presenteerde onlangs haar debuutbundel Levenslicht. In de schilderachtige Agatha Kapel in Kerk Avezaath kwam zij daarvoor met haar naasten en belangstellenden bijeen. Het resultaat is een fraai boekje met bijzondere gedichten, als een ode aan het leven.


Door Marjon de Lange

Tiel - Agnes heeft in het dagelijks leven een praktijk als coach. “Mijn werk heeft ook wel te maken met dat ik hier nu sta”, vertelt ze, “ik heb namelijk al zo vaak tegen mensen gezegd dat ze vooral hun droom moeten nastreven. Een gedichtenbundel was mijn stille droom, een stem van binnen zei me dat mensen er iets aan zouden hebben, ik geef zo ook het goede voorbeeld.”

In 2015 kreeg Agnes de diagnose borstkanker. “Ik schreef toen al jarenlang, ooit begon ik met dagboeken, ik heb ook mijn ziekte van mij afgeschreven”, vervolgt Agnes. “De bundel gaat echter niet alleen over mijn ziekte, hoewel er natuurlijk wel een aantal pakkende gedichtjes in staan, vooral bij de Elfjes (gedichtjes van 11 woorden-red.).”

Ze is gelukkig helemaal genezen en schreef Levenslicht vanuit haar liefde voor het hele leven. Agnes geniet ervan vrouw, partner, moeder, dochter, zus, vriendin, dichteres én auteur te zijn.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier