Mozaiek
Mozaiek (Foto: Brenda Leenders )

Burgerinitiatief-Awards 2018: nomineer Tielse initiatieven

  •   keer gelezen

Voorgaande jaren werd in de gemeente Tiel de Vrijwilligersprijs uitgereikt aan een betrokken vrijwilliger of organisatie in de gemeente Tiel. ‘’Dit jaar gaan wij de Burgerinitiatief-Awards uitreiken. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de wijken en de omliggende dorpen, dat het nu tijd wordt om één van die initiatieven in het zonnetje te zetten.’’


Tiel - De Burgerinitiatief-Awards wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Gemeente Tiel, Mozaïek Welzijn, Burgerweeshuis en de Rabobank West Betuwe. De onafhankelijke jury bestaat uit Henk Bolt (Rabobank West Betuwe), Ans Duquesnoy (raadslid) en Carla Kreuk (wethouder). Dit jaar worden er maar liefst twee prijzen uitgereikt: Een prijs voor een initiatief speciaal voor jongeren (tot 27 jaar): de Burgerweeshuis Award en een algemene prijs voor een burgerinitiatief. De winnaars krijgen een geldbedrag ter waarde van 1000 euro.

Het initiatief vindt plaats in de gemeente Tiel (de stad Tiel en de omliggende dorpen). Het is een initiatief van één of meerdere burgers. Het levert zichtbaar iets op voor meerdere inwoners. Nomineren kan via de website van www.mozaiekwelzijn.nl/nieuws. De uitreiking van de Burgerinitiatief-Awards zal plaatsvinden in de week van 14 januari.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten