Bram van Blijdesteijn (links) overhandigt de cadeaucheque ter waarde van 500 euro aan de blije winnaars van de FlipPas maandprijs  Claudette Kruseman en Jos van Veen. (Foto: Janet Kooren)
Bram van Blijdesteijn (links) overhandigt de cadeaucheque ter waarde van 500 euro aan de blije winnaars van de FlipPas maandprijs Claudette Kruseman en Jos van Veen. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

Winnaars FlipPas-maandprijs bekend

  •   keer gelezen

Jos van Veen is de winnaar van de FlipPas-maandprijs van oktober. Samen met zijn vrouw Claudette Kruseman komt hij de prijs van maar liefst 500 euro winkeltegoed, compleet met Vip-shopbehandeling en een prachtig boeket gesponsord door Meeuwsen bloemen, in ontvangst nemen bij Blijdesteijn Mode.


Tiel - Bram van Blijdesteijn reikt de prijs uit en treft twee stralende mensen. Vol ongeloof in eerste instantie en dan begint langzaam het besef in te dalen dat zij de gelukkigen zijn van deze maand. “Wij boffen met Blijdesteijn, dat is wel een prijs waar we heel blij van worden”, verzucht Claudette. Haar man sluit zich daarbij aan. “Ik vind het echt heel leuk dat dat in Tiel gedaan wordt. Het gaat de verketening van de binnenstad tegen.”

Van origine komen ze beiden niet uit de Betuwe, maar ze waarderen de stad erg. “We wonen in Echteld en in Tiel is alles te vinden wat je nodig hebt. Alle basisvoorzieningen zijn er, we vinden ook de schouwburg heel mooi en we hoeven nooit lang in de auto te zitten. Het winkelcentrum is lekker compact en we wonen tegelijk heerlijk buiten, dus we genieten ervan,” schetst Jos van Veen. Beiden zijn ook actief in het Tielse verenigingsleven, Jos speelt bij Muziektheater De Elstars en Claudette sport actief. Ze komt rechtstreeks van het sporten door naar Blijdesteijn, “dat wilde ik echt eerst even gaan doen vanochtend,” lacht ze.

Feest

Bram van Blijdesteijn vertelt over de feestperiode die de winkel dit jaar beleeft. “De maand oktober hebben we echt een mooi feestje gevierd. We hebben veel leuke acties gedaan, ook voor de FlipPas, we hadden veel muziek in de winkel en taart natuurlijk. En we zijn ook enorm verrast door de reacties van onze klanten. Dat was serieus boven verwachting. Het blijkt nog maar eens dat het niet alleen voor onszelf bijzonder is, dat we 185 jaar bestaan en inmiddels al de zesde generatie in het bedrijf hebben. Je ziet dat klanten dat ook op waarde schatten. De band die we met klanten hebben, is dan ook vaak behoorlijk innig. Maar liefst 91 procent van onze verkopen gebeurt door persoonlijke verkoop, daarmee bedoel ik dat een medewerker heeft geadviseerd. Die zijn dan ook veelal al heel lang bij ons in dienst. We maken wel eens het grapje: je werkt hier óf één jaar, óf voor altijd.”

Hij haast zich dat te relativeren, want helemaal waterdicht is die bewering natuurlijk niet: “maar het geeft wel een beetje weer hoe trouw ook onze medewerkers zijn.”

Wat de gelukkige winnaar gaan kiezen voor hun prijs? “Voor hem kunnen we wel op zoek naar een mooie winterjas, en ik heb ook wel wat leuks gezien,” ze is van de week al even wezen spieken, bekent Claudette. En die winterjas kan een flink aantal winters mee. “Dat is het voordeel van kwaliteit,” besluit Bram: “Kleding die lange tijd meegaat, daarmee ben je gelijk duurzaam bezig. Wij verkopen geen kleding die na twee keer wassen de prullenbak in kan.”

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten