De producten die door de cliënten worden gemaakt, verkopen ze in Kadowinkel Okee.
De producten die door de cliënten worden gemaakt, verkopen ze in Kadowinkel Okee. (Foto: )

Cliënten Atelier Okee ontdekken nieuwe kunst

  •   keer gelezen

Bij dagbesteding Atelier & Kadowinkel Okee werken mensen met een (verstandelijke) beperking. Dagelijks maken zij in Atelier Okee mooie handgemaakte producten zoals kaarten en kaarsen. Om meer diversiteit aan te bieden in de activiteiten, wordt er gestart met nieuwe kunstvormen zoals mozaïek, papier maché, stof en vilt. De producten die door de cliënten worden gemaakt, verkopen ze in Kadowinkel Okee.


Tiel - Atelier & Kadowinkel Okee is een arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een (verstandelijke) beperking. In het atelier maken de cliënten kunst en handgemaakte cadeaus. Deze producten worden door de cliënten zelf verkocht in de Kadowinkel. Ook zijn er zelfgemaakte producten uit andere ateliers van ‘s Heeren Loo zoals hout-producten, keramiek, rieten poppenwagens en slingers. Naast het stimuleren van de creatieve ontwikkeling, verbeteren de cliënten in de Kadowinkel vaardigheden zoals o.a. omgaan met geld en sociale omgangsvormen.

Kadowinkel Okee is gevestigd op de Kleibergsestraat 27 in Tiel. De cadeauwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de winkel open van 09.30 tot 16.00 uur. Het atelier maakt ook (kerst- en sinterklaas)geschenken op bestelling.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten