Het succesvolle trio van DOS Sportief bestaande uit Britt Verhoeks, Noëlle Stap en Nienke de Heus. (Foto’s: Manuela van Biesbergen
Het succesvolle trio van DOS Sportief bestaande uit Britt Verhoeks, Noëlle Stap en Nienke de Heus. (Foto’s: Manuela van Biesbergen (Foto: )

DOS Sportief in nieuwe jaar meteen succesvol

  •   keer gelezen

De turnsters van DOS Sportief hebben het nieuwe jaar florissant ingezet. Op het Keistadtoernooi in Amersfoort stonden drie van de vijf gymnasten op het podium met het goud van Noëlle Stap in de tweede divisie als hoogtepunt.


ECK EN WIEL/AMERSFOORT - Coach Manuela van Biesbergen toonde zich zichtbaar tevreden. Iedereen kwam in een volledige vierkamp uit binnen zijn eigen niveau en leeftijdscategorie.

DOS Sportief kwam bij de pupillen uit met drie turnsters. Hiervan komt Noëlle Stap uit in de hoog aangeslagen tweede divisie met landelijke oefenstof. Zij zorgde voor een cadeautje door in vloeiende stijl eerste te worden. Clubgenote Nienke de Heus, uitkomende in de vierde divisie met districtsoefenstof, eindigde fraai als derde in een spannende wedstrijd. Britt Verhoeks bleef in de jongste lichting bij de pupillen van de vierde divisie knap bij. Niet genoeg voor een medaille, maar als zesde.

Judith Loef werd zevende bij de jeugd in de vierde divisie. Esther Beets voegde bij de junioren een nieuw succesje toe aan haar palmares. In de landelijke derde divisie met keuze-oefenstof leidde dat tot een vierde plaats in een sterk gezelschap, maar wel genoeg om de extra bronzen plak mee naar huis te nemen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier