Pearle Opticiens is nu ook FlipPas-deelnemer. (Foto: Janet Kooren)
Pearle Opticiens is nu ook FlipPas-deelnemer. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

Pearle Opticiens nu ook FlipPas-deelnemer

  •   keer gelezen

In de maand december werd de Tielse vestiging van Pearle Opticiens aangesloten op de FlipPas. Marleen Wiegman, eigenaresse, vertelt dat haar ouders de zaak bijna 25 jaar geleden begonnen. “Ik heb de zaak van hen overgenomen en in 2019 bestaat hij dus 25 jaar. Een mooi jaar dat we met ons team en onze klanten op een mooie manier willen vieren.”


Tiel - In de Tielse vestiging werkt een hecht team van maar liefst 8 mensen. “De meeste van onze medewerkers werken al heel lang bij ons, maar Maarten spant de kroon. Hij werkt al 22 jaar in de zaak!” Dat Marleen zich nu aansluit bij de FlipPas is volgens haar vooral om de klanten nog extra te belonen.

“Vanuit Pearle hebben we natuurlijk altijd al heel veel acties, en onze klanten staan centraal in alles wat we doen. De FlipPas heeft in de afgelopen jaren laten zien een blijvertje te zijn. We kunnen dus eigenlijk niet achterblijven,” lacht ze.

Om het feestjaar 2019 een extra feestelijk tintje te geven, is Pearle Opticiens in de feestmaand juni, wanneer het 25-jarig bestaan een feit is, ook nog eens FlipPas-prijzenpartner. “Om het nog leuker te maken,” glimt Marleen. Wat de prijs zal zijn? Dat blijft nog heel even een verrassing.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier