De laatste uitzending van ZOR, Zorg Omroep Rivierenland, het voormalige ZOT, Zieken Omroep Tiel. Na 58 jaar stoppen de vrijwilligers er mee. De laatste achter de microfoon in de kelder van ziekenhuis Rivierenland was Ella van de Weiden.
De laatste uitzending van ZOR, Zorg Omroep Rivierenland, het voormalige ZOT, Zieken Omroep Tiel. Na 58 jaar stoppen de vrijwilligers er mee. De laatste achter de microfoon in de kelder van ziekenhuis Rivierenland was Ella van de Weiden. (Foto: Jan Bouwhuis)

Laatste uitzending Zorgomroep Tiel

  •   keer gelezen

De laatste vrijwilligers kwamen vorige week in de studio van Zorgomroep Rivierenland bijeen voor de allerlaatste radio uitzending. Opgericht in 1960 stopt de Ziekenomroep Tiel na 58 jaar.


Tiel - Patiënten liggen veel korter in het ziekenhuis en nemen ook hun eigen apparatuur mee, de behoefte aan muziek aan bed was er niet meer. Ella van der Weide mocht het laatste programma presenteren. Een aantal mensen maken als videogroep een doorstart bij TVO, de Tielse Vrijwilligers Organisatie. (Foto: Jan Bouwhuis)

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten