Saskia Tijmen (links) ontvangt van Anika van Mook (Bakkerij Bouman) een heerlijke taart en 100.000 FlipPas-punten. Het boeket bloemen werd aangeboden door Meeuwsen bloemen. (Foto: Janet Kooren)
Saskia Tijmen (links) ontvangt van Anika van Mook (Bakkerij Bouman) een heerlijke taart en 100.000 FlipPas-punten. Het boeket bloemen werd aangeboden door Meeuwsen bloemen. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

100.000ste FlipPas-transactie van het jaar

  •   keer gelezen

In 2018 zijn er meer dan 100.000 kassatransacties gedaan met de FlipPas. Deze mijlpaal werd gehaald in het laatste weekend van het jaar, op zaterdag 29 december. De organisatie van de FlipPas verbond een prijs aan deze mijlpaal, die door Saskia Tijmen bij Bakkerij Bouman werd behaald.


Tiel - Saskia kreeg de pas cadeau bij een aankoop en gebruikt hem veel. “Je kunt er ook overal mee terecht, ik gebruik hem bij veel verschillende winkels en ik vind het mooi dat Tiel dit heeft.” Anita van Mook van Fijnbakkerij Bouman is ook trots op het resultaat en heeft een taart met FlipPas-logo voor de winnaar. “We geven steeds meer punten uit, want steeds meer mensen hebben een FlipPas. Alleen in het weekend is het zo druk, dan vergeten we het soms wel eens te vragen, dus het is goed als de mensen ons eraan helpen herinneren.” Anita is blij met de FlipPas die haar in staat stelt om klanten een leuk extraatje te bieden. “Met elkaar moeten we het doen in de binnenstad, dus de FlipPas is daar een mooi middel voor!” Saskia kreeg naast de 100.000 punten en de taart ook nog een mooi boeket van Meeuwsen bloemen overhandigd.

www.flippas.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier