De FlipPas-prijzenpartner van januari is Van der Valk Hotel Tiel. Spaar met de FlipPas en maak kans op een cadeaubon 'Live Cooking Dinner voor 14 personen' ter waarde van 525 euro. (Foto: Janet Kooren)
De FlipPas-prijzenpartner van januari is Van der Valk Hotel Tiel. Spaar met de FlipPas en maak kans op een cadeaubon 'Live Cooking Dinner voor 14 personen' ter waarde van 525 euro. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

FlipPas-maandprijs januari: Live cooking voor veertien personen

  •   keer gelezen

Van der Valk Hotel Tiel is de FlipPas-prijzenpartner voor de maand januari. De gelukkige winnaar mag een Live Cooking diner voor maar liefst veertien personen plannen, met een waarde van 525 euro. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is in de maand januari vier keer de FlipPas gebruiken.


Tiel - Van der Valk Hotel Tiel is deelnemer sinds de start van de FlipPas. Donja Woldberg zorgt voor de marketing en communicatie en bedenkt met regelmaat leuke acties. “De FlipPas is voor ons een leuke manier om mensen uit Tiel aan ons te binden. Met hun gespaarde punten kunnen ze bij ons heerlijk uit eten of genieten van een drankje in de SIXX Skybar. En bij ons krijgen ze ook punten op alle bestedingen.”

Apart buffet voor kinderen

De prijs die Van der Valk Hotel Tiel begin februari uit zal reiken aan een gelukkige winnaar is volgens Donja ideaal voor gezinnen. “Kinderen hoeven niet aan tafel te blijven zitten. Er is een apart kinderbuffet, dus ze kunnen zelf langs het buffet en halen wat ze zelf lekker vinden.” De naam Live Cooking slaat op het feit dat er live gekookt wordt. “Dat is iedere keer iets anders, van een gebakken ei bij de brunch tot een biefstuk bij het diner.”

Ideaal voor gezinnen, niet alleen door de setting, maar ook door de ambiance, zo vertelt Donja. “Er heerst echt een huiselijke warme sfeer. We zorgen voor een familiegevoel en dat lukt ons heel goed, zeggen onze gasten. Het is inmiddels een hele populaire beleving geworden. Dus we raden iedereen altijd aan om te reserveren.”

Inclusief

Het Live Cooking restaurant bevindt zich op de derde etage, boven het gewone restaurant. Live Cooking is een concept waarbij onbeperkt eten en drinken is inbegrepen. “Bij de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief en bij het diner zijn koffie, thee, bier, wijn en frisdrank inclusief.”

Twee andere populaire plekken in het Hotel zijn de Chiccio koffiebar en de SIXX Skybar. De Chiccio koffiebar ondergaat de binnenkort een transformatie naar een heuse lobbybar. “De openingstijden worden verruimd en de look and feel van de koffiebar worden veranderd. En in de SIXX Skybar zullen we één keer in de maand een vrijdagmiddagborrel met een happy hour organiseren. De eerste staat gepland voor 11 januari, en het happy hour is van vier tot vijf uur. Tijdens het happy hour geldt; twee halen, één betalen.” Tot slot vermeldt Donja de Q-Music Foute Party of 2 februari in de Maaswaalzaal. “De kaartverkoop gaat al enorm hard. Het belooft een mooi feest te worden.”

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Voor meer informatie

Website: www.flippas.nl. Facebook: facebook.com/flippastiel

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten