Prijs voor Heerenlogement

Algemeen 80 keer gelezen

Theater Heerenlogement in Beusichem is winnaar van de Burense Buurzaamheidsprijs. Burgemeester De Boer reikte deze prijs maandag 7 januari uit tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.

Maurik - Dit ‘Kleine Podium voor Grote Artiesten’ draait volledig zonder subsidie op een team van circa 30 vrijwilligers. Samen zijn zij goed voor zo’n veertig optredens per jaar, waaronder grote namen als Youp van ‘t Hek, Jeroen van Merwijk en Erik van Muiswinkel. Maar ook aanstormend talent krijgt hier een podium.

Vrijwilliger van het Jaar

Steven Hulst uit Buren mag een jaar lang de titel Vrijwilliger van het Jaar voeren. Steven Hulst is als vrijwilliger ongeveer een dag per week actief voor onder meer de Stichting Evenementen Buren Stad en beheerder van de website Muziek in Buren. Ook is hij is mede-oprichter en organisator van wijnfestival Chateau voor Buren, voorzitter van de onlangs opgerichte energiecoöperatie eCoBuren, en secretaris van de Synagoge Buren.

Kanjer van Buren

Laura Dekker uit Buren is benoemd tot Kanjer van Buren. Laura Dekker (18 jaar) is Europees en Nederlands kampioen freestyle voetballer bij de vrouwen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden