Hans van Kranenburg, voorzitter van de Stichtiing Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, en Remco Boer, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank West Betuwe, ondertekenen de nieuwe overeenkomst.
Hans van Kranenburg, voorzitter van de Stichtiing Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, en Remco Boer, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank West Betuwe, ondertekenen de nieuwe overeenkomst. (Foto: Caroline van der Burg)

Rabobank trouwe sponsor Bloesemtocht en Bloesemrun

  •   keer gelezen

Al ruim twintig jaar is de Rabobank sponsor van de Rode Kruis Bloesemtocht en toonde zich in 2016 ook meteen een enthousiast ondersteuner van de Bloesemrun.


Geldermalsen - Remco Boer, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank West Betuwe, tekende onlangs een nieuw sponsorcontract waardoor de stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht ook de komende drie jaar op steun van de bank mag rekenen voor de Bloesemtocht en BloesemRun. “Vanuit onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de gemeenschap op verschillende vlakken, waaronder vitaliteit.”

De inschrijving voor de Bloesemrun op vrijdag 12 april en de Bloesemtocht op zaterdag 13 april is gestart. De Bloesemrun loopt over een parcours van ongeveer elf kilometer door bloeiende boomgaarden rond Geldermalsen. De Bloesemtocht biedt wandelaars keuze uit routes van 8 tot 40 kilometer, waarvan een aantal routes ook toegankelijk zijn voor nordic walkers. Meer info rodekruisbloesemtocht.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier