Foto: Pascal van Meerten

Gardenista, groenevenement van 15 tot 19 mei bij kasteel Ophemert

  •   keer gelezen

Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het Kasteel Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving.


Ophemert - Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met educatie, amusement en eerlijk eten uit eigen tuin. Naast showtuinen, groenexperts, lezingen, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Wat is er al bekend?

Karin Bloemen komt zingen. Hoe leuk! Maar ook Sarah Dikker is gestrikt voor Gardenista met een groene selfiewand. Mirko van Ingen en Modeste Herwig geven lezingen, er komt een Tuinkamer met heerlijk eten en drinken. En we hebben Roxanne van Schellen, Marcel van der Haar en Dini Holtrop als demonstrateurs bloemschikken.

Onder de naam Groen moet je doen hebben Carola Leertouwer en Ward Warmoeskerken een kleurrijk educatief programma ontwikkeld. Carola leert kinderen interactief kennis maken met de verschillende aspecten van de natuur. Ward trekt met een stoet bonte figuren over het terrein. En dit is maar één van de kinderactiviteiten. Ze hoeven zich niet te vervelen.

Dit programma kwam tot stand door samenwerking met Rabobank West Betuwe.

Het programma wordt de komende maanden vormgegeven. Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Volg (Gardenista_kmtp) via de Facebookpagina, LinkedIn, Instagram, YouTube en gardenista.nl natuurlijk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten