Bekendmaking nieuwe directeur-bestuurder ElkWelzijn

  •   keer gelezen

ElkWelzijn is verheugd om per 1 juni de nieuwe directeur-bestuurder mevrouw Dorine Ottevanger aan te kunnen stellen.


Culemborg - Het welzijnsdomein is voor mevrouw Ottevanger geen onbekend terrein. Al vanaf 2003 beweegt zij zich in deze sector waarbij de laatste vijf jaar de focus lag op de verantwoordelijkheid voor het realiseren en organiseren van het samenwerkingsverband van zorg- en welzijnspartij Veens. Dorine Ottenvanger volgt Annerieke van der Vegt op. De raad van toezicht en het managementteam voeren tot aan 1 juni samen de bestuurstaken uit.

Dorine Ottevanger: “Mijn hart ligt helemaal bij dit werk. De relevantie ervan en de aansluiting bij de actualiteit geven mij energie. Ik vind het belangrijk om kwaliteit in balans te brengen met zakelijkheid. Organiseren van samenwerking is daarin mijn passie, mijn drijfveer. Aan de ene kant is het moeilijk om afscheid te nemen van Veens en aan de andere kant kijk ik er enorm naar uit om mijn ervaringen te delen met ElkWelzijn in Culemborg!”

ElkWelzijn is een ondernemende organisatie, die meebeweegt met de veranderingen in de maatschappij. ElkWelzijn legt verbindingen in de wijken van Culemborg en ondersteunt sociale initiatieven van inwoners van Culemborg. Wijkcoaches van ElkWelzijn zoeken het contact op met alle wijkbewoners, jong en oud. Het streven is dat iedereen in Culemborg kan meedoen. Dat kwetsbare mensen de regie over hun eigen leven kunnen blijven voeren. En dat er sociale samenhang is in de Culemborgse samenleving.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier