Afbeelding

DEPOSIT winnaar Parel van de Betuwe

Algemeen 98 keer gelezen

Na een drukbezochte voorronde en een geweldige finale, waarin Stranded, Mark of Chaos en DEPOSIT de strijd met elkaar aangingen, werd afgelopen zaterdag in Zinder Tiel bekend wie de winnaar van de 30eeditie van de Parel van de Betuwe is geworden.

Tiel - De eerste prijs en de publieksprijsis gewonnen door DEPOSIT, waarmee zij een geldbedrag en studiotijd hebben gewonnen bij Holzhauer Music Productions. Tevens zal DEPOSIT worden toegevoegd aan de programmering van Appelpop 2019 (13 en 14 september). De tweede prijsis naar de band Standed gegaan. De derde prijsis voor Mark of Chaos. Zowel de juryprijzen als de publieksprijs omvatten een geldbedrag waarmee de bands kunnen investeren in hun verdere muzikale carrière.

Net als de voorgaande jaren was er nog een extra prijs te verdienen: “De Gouden Koffer”.

Tijdens de voorrondes hebben de deelnemende bands de mogelijkheid gekregen om, aanvullend op hun eigen repertoire, een cover te spelen van Eminem. De meeste bands zijn hiermee aan de slag gegaan. Mark of Chaos wist hier te overtuigen en ging er met een met een goed gevulde Gouden Koffer vandoor. Dit levert de band onder andere een optreden in De Gelderlandfabriek te Culemborg op.

Voor meer informatie: www.parelvandebetuwe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden