Het KWC is trots op haar geslaagde leerlingen.
Het KWC is trots op haar geslaagde leerlingen. (Foto: )

KWC trots op geslaagde leerlingen en gepakte kansen

  •   keer gelezen

De examenuitslag op het KWC is bekend. De verlossende en voor spanning zorgende telefoontjes zijn gepleegd en bij het overgrote deel van de examenleerlingen kon de vlag, met tas, uitgehangen worden.


Culemborg - Het KWC is trots op haar geslaagde leerlingen en voor wie nog moet herkansen heeft het KWC goede hoop. Vooral nu het ook dit jaar weer duidelijk is geworden dat de kansen, die het KWC geeft, door leerlingen met beide handen wordt aangepakt. Dankzij de kansklassen zijn er leerlingen die, voor verschillende vakken, hun examen op een hoger niveau hebben afgesloten.

Een leerling met een vmbo-basisdiploma bijvoorbeeld, zij heeft, vanwege haar zeer ernstige dyslexie het vak Engels op basisniveau afgesloten, maar de rest van haar vakken op kaderniveau met geweldige resultaten. Zij wist o.a. een 9 voor wiskunde te halen en is Cum Laude geslaagd! Op KWC-Agora hebben twee leerlingen vanuit havo-4 en een leerling vanuit vwo-4, het examen vwo-6 Engels met goed gevolg afgelegd. En zo zijn er nog veel meer.

Basisleerlingen die vakken op kaderniveau hebben afgesloten en kaderleerlingen die vakken op tl-niveau hebben afgesloten.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier