Foto:

Midsummernight Shopping in winkelcentrum Lienden

  •   keer gelezen

Lienden - Vrijdagavond 21 juni staat winkelcentrum Lienden in het teken van Midsummernight Shopping. De winkels zijn tot 21.30 uur open en er zijn mooie prijzen te winnen voor het winkelend publiek.


Winkelcentrum Lienden bestaat inmiddels zo’n anderhalf jaar en alle verwachtingen worden overtroffen. Uit de hele regio komen er inmiddels bezoekers, getrokken door de ruime gratis parkeerplekken en veelzijdigheid aan winkels. Om deze klanten te bedanken organiseren de ondernemers een leuke avond vol entertainment, zomerse sferen en heel héél veel prijzen.

Ook op het terrein is er van alles te beleven. Zo is er elk uur een modeshow, draait er een DJ de lekkerste zomerse deuntjes en is er een heuse Mini Playback Show voor kinderen van groep 4 t/m 8. Opgeven hiervoor kan per Email (info@de-nootzaak.nl). Ook staan er bij alle winkels kraampjes met leuke acties, is er lekker eten en drinken.  

Prijzenfestival

Bij besteding van €10 in elke willekeurige winkel op het winkelcentrum (21 juni tussen 17.00 en 21.30) maakt het winkelend publiek kans op zeer spectaculaire prijzen waaronder: een ballonvaart voor 2 personen, een metamorfose bij Twin Hair, een leren tas, exclusieve zonnebril, Champagne-ontbijt, een delicatessenpakket, een vissalade voor 6 personen, Etos-pakket twv €100, Gall&Gall cadeaubon twv € 75 en veel meer.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten