Foto: Johan Seijbel

Bezoekers geïnspireerd bij opening Reclamebureau Clover

  •   keer gelezen

Op woensdagavond 3 juli waren diverse ondernemers en bedrijven samengekomen bij de Hofhouding in Buren om de opening van Reclamebureau Clover te vieren onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens deze avond werden er presentaties gegeven door Kumari van Klaveren over bedrijfsidentiteit en door Gerben Lievers over digitale marketing.


“We zijn erg blij met de positieve reacties en dat er voor iedereen, ongeacht het kennisniveau, iets interessants tussen zat. De insteek is echt geweest om de bezoekers te inspireren over wat de mogelijkheden zijn. En niet zozeer om te vertellen wat wij allemaal doen als reclamebureau.” In een film vertelt Jolanda van Beusichem over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign, reclame en marketing.

Wel is de onderscheidende waarde toegelicht: Clover is een full-service bureau en ontzorgt de ondernemer, maar doet dat op geheel eigen wijze. Door eigenlijk te werk te gaan als een aannemer als je een huis gaat bouwen: Een opdracht wordt uitgezet en zij huren specialisten in, om per vakgebied de juiste kennis en ervaring in te zetten. Dit heeft veel voordelen voor de klant: flexibiliteit, betaalbaar door lage overheadkosten, 1 aanspreekpunt en hoge kwaliteit door de inzet van specialisten!

Naast de specialisten werkt Clover intensief samen met Digital marketing bureau Team Nijhuis uit Twente. Waar Clover zich bezig houdt met strategie, bedrijfsidentiteit en (web)design, heeft Team Nijhuis met een team van 47 mensen heel veel expertise op het gebied van Zoekmachine Optimalisatie, Google Ads, Social media advertising en E-Mailmarketing. Volgens Google behoren zij tot de top 150 bureaus ter wereld! “Wij zijn dan ook erg trots op deze samenwerking die voor onze klanten kan zorgen voor groei van de leads, naamsbekendheid en winst!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier