Het spectaculairste spel van de sportdag van zorgcentra de Betuwe was de strijd op een grote luchtzak, waarbij het spannend was wie zou winnen.
Het spectaculairste spel van de sportdag van zorgcentra de Betuwe was de strijd op een grote luchtzak, waarbij het spannend was wie zou winnen. (Foto: Theo van Dam)

Sportdag Zorgcentra De Betuwe

  •   keer gelezen

Zorgcentra De Betuwe organiseerde voor haar personeel een super leuke sportdag. Meer dan 100 sportieve collega’s gingen de strijd met elkaar aan om de drie felbegeerde bekers.


Culemborg - In een heerlijk zonnetje streden elf teams op de voetbalvelden van C.V.V. Vriendenschaar om de prijzen op de sportdag. Ze konden aan tien verschillende spellen meedoen, zoals touwtrekken, op de stormbaan en met sponsbroeken zoveel mogelijk water in de emmer krijgen. Je mocht zelf je tegenstander uitzoeken. Tijdens het spel kon je veel bonuspunten verdienen. Bijvoorbeeld door tegen zoveel mogelijk verschillende andere teams te spelen. Of door eenmalig de joker in te zetten als verdubbelaar van de punten. Tussen de sportieve opdrachten door genoten we van verfrissende drankjes, diverse snacks en van het ijs uit een foodtruck. Maar we genoten vooral ontzettend van de gezelligheid met elkaar.

De prijzen konden tijdens een gezellig samenzijn worden uitgereikt aan de winnaars De Reva’s, tweede werd De Blauwe zusters en derde Bestel maar vast, wij komen er aan… Dit waren allemaal teams die in de Betuwe actief zijn bij diverse zorgcentra.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten