Foto:

Mudrun in Culemborg: Lek-ker in de drek

  •   keer gelezen

Culemborg - Op 8 september 2019 vindt voor de vierde keer de LEK-ker in de Drek race plaats in Culemborg rondom de sportvelden aan de Prijsseweg 14a. Iedereen kan dan glijden door de modder, klunen door het mais, baggeren door de sloot en zich storten in de blubber. Een mooie ervaring voor teams en als individu. Dus schrijf je in als voetbalteam, gezelligheidsvereniging, boekenleesclub, gezin of gewoon als individu omdat je er zin in hebt.


Tot aan je nek in de drek! Iedereen die durft krijgt de kans een of meer rondes door een pittig parcours te maken, voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Hiervoor zijn conditie, doorzettingsvermogen en lef belangrijk! Voor wie durft en tegen een stootje kan.

LEK-ker in de Drek Race is een mudrun. Dat is een prestatieloop waarbij je verschillende hindernissen neemt, stukken door sloten en water gaat en door de modder kruipt. Je legt de LEK-ker in de Drek Race individueel af. Maar het is wel de bedoeling dat iedereen elkaar helpt en elkaar niet in de weg zit. Het is geen wedstrijd. De prestatie is, dat het lukt om er helemaal doorheen te komen!Geen betere voorbereiding denkbaar voor het nieuwe sportseizoen. De toegang voor kinderen is 3 euro en voor volwassenen 6 euro. Voorwaarde is wel dat je kunt zwemmen!

Voor meer informatie en toegangskaarten zie www.lekkerindedrekrace.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier