De deelnemers aan Flipje op wielen denken met veel plezier terug aan de uitgaansdag naar Overloon, waar door de bossen en langs de heide werd getoerd.
De deelnemers aan Flipje op wielen denken met veel plezier terug aan de uitgaansdag naar Overloon, waar door de bossen en langs de heide werd getoerd. (Foto: Cees van Cuijlenborg)

Flipje op wielen vervolgt

  •   keer gelezen

Tiel - Flipje op wielen geeft op woensdag 18 september een vervolg aan de serie toertochten. Het is de vierde in successie met een route in de richting Buren. De start is om 13.00 uur vanaf de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan in Tiel.


Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht op woensdag 18 september gaat over een lengte van 22 kilometer. Er is tussentijds een pauze bij de Hofhouding in Buren om even bij te praten. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg. 

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen: 
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-52837486 of e-mail: muldershm@gmail.com 
Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: ria.huibers68@live.nl

Op woensdag 16 oktober staat de laatste toertocht (herfst) op de kalender. Deze vindt alleen doorgang bij gunstige weersomstandigheden. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten